VAD KAN VI
GÖRA FÖR DIG?​​​​​​​​​

​​​​​

​Till exempel förenkla din logistikhantering

Sedan 2004 har vi på LC byggt och utvecklat logistikanläggningar. Vårt mål är att göra det enklare för våra kunder att bedriva sin verksamhet. Det gör vi genom att uppföra byggnader som är helt optimerade för effektiv logistikhantering.

Titta runt bland våra referensprojekt​ och läs mer om vad vi kan erbjuda. Kontakta oss sedan och berätta hur ditt behov ser ut så hittar vi en attraktiv lösning, anpassad till din verksamhet. Vill du själv äga anläggningen bygger vi den åt dig. Söker du i stället ett hyresalternativ utvecklar vi fastigheten utifrån dina behov och hittar en långsiktig ägare.

Välkommen till Logistic Contractor!
​​

Christoffer Bööj

Mitt uppdrag är att sälja in både entreprenaduppdrag och utvecklingsprojekt. En effektiv logistikhantering är oerhört viktig för våra kunders effektivitet och utvecklingsmöjligheter. Därför är det lika kul varje gång vi möter en kunds kravspecifikation med en lösning som överträffar förväntningarna. Parallellt jobbar jag mycket med våra egna marknadsfrågor.


Christoffer Bööj


Projektutvecklare Sverige/Norge

031-762 29 28
christoffer.booj@lc.se
​​​​

Patrik Lööv

Kundkontakter och försäljning fyller den största delen av min tid, både att träffa nya kunder och hålla kanalerna öppna gentemot företag vi redan byggt åt. Min ambition är att ge en hög servicenivå från det första säljmötet fram till överlämnandet av en nyckelfärdig fastighet. Det gör jag genom att lyssna, fråga och ställa hela LCs samlade kompetens till förfogande.


Patrik Lööv


Affärsutvecklare Sverige/Norge

031-384 63 20
patrik.loov@lc.se
​​​​​