SÖK PROJEKT VIA KARTA ​​​​

​​​​

FRÅN TIOTUSENTALS KVADRATMETER TILL MINDRE LAGERBYGGNADER​​​

Sedan starten 2004 har vi byggt ett stort antal logistikanläggningar från mindre lager till stora godsterminaler på​​ tiotusentals kvadratmeter. Vissa är specialutrustade för att klara förvaring av känsliga varor, andra har omfattande installationer för att passa en specialiserad verksamhet. Ytterligare några är anpassade för transporter med såväl järnväg som lastbil och har därför räls ända in i lokalen.

Idag är logistikanläggningar inte bara stora till ytan utan de växer också på höjden. LC har bland annat byggt ett drygt 30 meter högt automatiserat kranlager åt Ica Fastigheter. Med moderna robotkranar kan en anläggnings hela volym utnyttjas effektivare, något som allt fler beställare efterfrågar och där vi kan bidra med kompetens och erfarenhet.

Genom att klicka i kartan till vänster eller välja i listan till höger hittar du kortfakta om alla de projekt som vi byggt hittills. Totalt representerar de 840 000 kvadratmeter effektiv och rationell logistikyta – en referensbank som gör oss till en av Sveriges största logistikbyggare. ​​​​​​​​​​