• karriar-0.jpg

  • karriar-1.jpg

  • karriar-2.jpg

  • karriar-3.jpg

  • karriar-4.jpg

  • karriar-7.jpg

VILL DU ARBETA HOS OSS?​​​​​​​

Ett lag med många olika kompetenser

Det går bra för Logistic Contractor. Vi är ett modernt bygg- och fastighetsutvecklingsföretag med en stabil orderingång och vi håller just nu på att uppföra många intressanta projekt åt kunder som vill optimera sin logistikhantering. Idag arbetar 35 engagerade personer på LC men vi behöver bli fler. Därför söker vi kontinuerligt nya medarbetare. Ett stort antal yrkeskategorier finns representerade hos oss, exempelvis projektutvecklare, projektledare, inköpare, projektingenjörer, platschefer och arbetsledare. Många har en ingenjörsexamen från högskola eller universitet med bygginriktning, andra har skaffat sig de kunskaper som krävs på något annat sätt. Eller kompletterar vår organisation med helt andra erfarenheter.
 

Det ska vara roligt att gå till jobbet!

På LC är beslutsvägarna korta och det finns goda möjligheter att utvecklas såväl inom företaget som i hela Wästbyggkoncernen, där vi ingår. Hållbarhetstänkandet är viktigt i vår verksamhet och inkluderar självklart också våra medarbetare. En god arbetsmiljö handlar inte bara om att minimera riskerna för att skada sig i arbetet, hela yrkeslivet ska vara hållbart. I vardagen ska arbetet utföras i en trygg och positiv miljö som främjar trivsel och kreativitet. Dessutom ska både kropp och själ vara i god form den dag man väljer att gå i pension. ​​​​​​

Vad kan du bidra med?

Vårt mål är att bli ännu lite vassare på det som är vår kärnverksamhet – att tillhandahålla specialanpassade anläggningar till företag med stor logistik- och lagerhantering. Vill du vara med på den resan? Maila ett personligt brev och berätta vad du kan bidra med samt komplettera med ditt cv till Benn Karlberg, kontaktuppgifter nedan.

Vårt huvudkontor ligger i Göteborg men vi har projekt i Sverige, Norge och Danmark – därför välkomnar vi medarbetare från hela Skandinavien.

Välkommen att höra av dig!​​​
 
Benn Karlberg
 

Benn Karlberg

CFO/vVD​​
031-384 63 70 | benn.karlberg@lc.se